.

Bor-gen (borgde, heeft geborgd)

  • borg komt van burg = een versterkte plaats
  • beschermen tegen verwateren; ontwikkeling borgen
  • borg staan: instaan voor elkaar

Tof dat je er bent!

Deze Boost & Borg Academie is er voor jou en jouw team. Ervaringen en kennis uit de teamtrainingen verankeren voor de lange termijn. Als team en als professional de positieve en energieke flow vasthouden en samen blijven ontwikkelen op een manier die bij jullie past.
In deze Boost & Borg Academie vind je creatieve en interactieve leervormen. Van waardevolle inspiraties tot prikkelende vragen en van overzichtelijke templates tot uitdagende acties voor in de praktijk.

Borgen betekent dat je samen blijft investeren in vertrouwen en verbinding en altijd de samenwerking centraal stelt. Elkaar scherp houden, van elkaar leren en elkaars talenten benutten! Samen gaan voor groei!

Jullie vinden binnen de Boost & Borg Academie een grote diversiteit aan leervormen.

Klik hier voor uitleg over deze leervormen om leren en ontwikkelen voor jezelf en binnen jullie team nog energieker en eenvoudiger te maken.

Klik op de knop “voor het team” en maak jullie keuze uit een van de thema’s voor het team. Door met elkaar vaste momenten af te spreken om samen aan teamontwikkeling te werken, blijft het een continu teamproces.
Oefening baart kunst!

Klik op de knop “voor jou” en gun jezelf een Verfrissende (bl)IK! Zet jezelf op de eerste plaats om er daarna voor de ander te kunnen zijn. Zorgen voor jezelf door door tijd te nemen om je als persoon te ontwikkelen.
Door je blik te verfrissen, verfris je je IK! En dat zorgt voor persoonlijke groei en (nog) meer werkplezier.

Deze Boost & Borg Academie zorgt ervoor dat je als team blijvend kunt ontwikkelen! En geeft je een verfrissende (bl)IK voor persoonlijke ontwikkeling!